Koń moskiewski

Moderator: Apo

Awatar użytkownika
Sheva
Vetomaniak
Posty: 719
Rejestracja: 2012-02-21, 21:22

Koń moskiewski

Postautor: Sheva » 2013-04-05, 13:55

karta
Mam pytanie co tej karty, czy mogę uzyć jej zdolności zaznaczając kartę sam? Np używam repliki karta i jego zaznaczenie replikuje konikiem i go odznaczam? albo np Obrazek też mogę replikować konikiem? Czy jednak kon działa tylko jeśli przeciwnik próbuje zaznaczyć mi postać?
Zostałem Tata! HA!!!

Awatar użytkownika
Ksch
Legenda
Posty: 9633
Rejestracja: 2007-02-26, 00:11
Lokalizacja: Cracóv
Kontaktowanie:

Re: Koń moskiewski

Postautor: Ksch » 2013-04-06, 10:02

Działa zarówno, kiedy Ty zaznaczasz, jak i kiedy oponent zaznacza.

Awatar użytkownika
Sheva
Vetomaniak
Posty: 719
Rejestracja: 2012-02-21, 21:22

Re: Koń moskiewski

Postautor: Sheva » 2013-04-06, 13:33

dziękuje, tak myślałem ale były wątpliwości :)
Zostałem Tata! HA!!!


Wróć do „Królobójstwo”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości