Oława
Re: Oława
Przyjmij na klate i weź się za ortografie na poważnie. Wiek gimnazjalny to ostatnia prosta by nadrobić braki. To jest forum Szlacheckiej Gry Karcianej, gdzie ludzie na poważnie i z szacunkiem podchodzą do historii i jak mniemam do języka także (przeciez to też kawał historii). Dlatego przestan pisać o irytacji i sam się ogarnij, bo takich byków to nie widziałem nawet na praktykach w podstawówce. A jak masz dysortografie to wrzucaj swoje posty do worda przed kliknieciem `odpowiedz`na forum, bo jak widzę coś takiego to mam ochotę palnac sobie w łeb.
Długo nad tymi trzema postami myslales? Wodzu weź zrób z chłopakiem porządek, a moderatorow proszę o słowne upomnienie przez pw i usunięcie wiadomości.
Mały kozak się znalazł
`Nisz` ,serio? Powinno Ci być wstyd, a nie jeszcze skaczesz i wyzywasz. I naucz się korzystać z edycji posta, a nie spamuj pisząc jeden pod drugim.
Mały kozak się znalazł

Dzięki za dzisiejszy turniej, poniżej wyniki:
1. Żmudi (sędzia) Wiśniowieccy
2. hojak1234 Radziwiłłowie
3. jachmen Radziwiłłowie
4. wodzu (sędzia) Wiśniowieccy
5. Władziu Radziwiłłowie
6. merida Dworscy
6. kuźnia Wiśniowieccy
8. Sokół Awanturnicy
Przypominam, że następny turniej w bibliotece dopiero 14 czerwca(Mistrzostwa Konferencji Zachodniej). Oczywiście możecie organizować turnieje we własnym zakresie;)
1. Żmudi (sędzia) Wiśniowieccy
2. hojak1234 Radziwiłłowie
3. jachmen Radziwiłłowie
4. wodzu (sędzia) Wiśniowieccy
5. Władziu Radziwiłłowie
6. merida Dworscy
6. kuźnia Wiśniowieccy
8. Sokół Awanturnicy
Przypominam, że następny turniej w bibliotece dopiero 14 czerwca(Mistrzostwa Konferencji Zachodniej). Oczywiście możecie organizować turnieje we własnym zakresie;)
Mąż i ojciec 

wodzu pisze:Przypominam, że następny turniej w bibliotece dopiero 14 czerwca(Mistrzostwa Konferencji Zachodniej). Oczywiście możecie organizować turnieje we własnym zakresie;)
to co? mamy sędziego, mamy graczy, mamy karty dla zwycięzców, możemy organizować turniej!

czy ktoś z was zgodziłby się na turniej u niego? (pamiętać, żeby uzgodnić z rodzicami

czekam na propozycje, Żmudi

"Grucha, nie chcesz o tym mówić, to nie, ale po prostu ciekawi mnie, czym się kierowałeś zakładając na siebie ten wieśniacki sweter"
czyli turniej u jachmena
(nie zapominając o meridzie
)
wszystko już wpisane w ranking. no to do soboty!

wszystko już wpisane w ranking. no to do soboty!
"Grucha, nie chcesz o tym mówić, to nie, ale po prostu ciekawi mnie, czym się kierowałeś zakładając na siebie ten wieśniacki sweter"