Achał tekin + koń inflacki

Oficjalne pytania dotyczące kart legalnych w formacie sezon oraz sezon
nobezprzesady
Weteran
Posty: 134
Rejestracja: 2011-04-01, 08:28
Lokalizacja: Kraków

Achał tekin + koń inflacki

Postautor: nobezprzesady » 2011-09-22, 22:57

1) Czy mój pludrak mając jednocześnie dwa moderunki:
- Achał-tekin
- Koń inflancki
Może z pola karmazynów wyzwać karmazyna przeciwnika?

2) Czemu mój poprzedni temat został zamknięty bez udzielenia odpowiedzi na zadane pytania? Mogę je doprecyzować jeśli są niejasne, ale byłoby miło gdyby przed zamknięciem tematu informował co się dzieje z pytaniem/mi.

Awatar użytkownika
Ksch
Legenda
Posty: 9633
Rejestracja: 2007-02-26, 00:11
Lokalizacja: Cracóv
Kontaktowanie:

Re: Achał tekin + koń inflacki

Postautor: Ksch » 2011-09-23, 00:21

Możesz używać zasady obu koni, ale dają Ci one możliwości: PE - PK, lub PK - PE. Nie widzę tu miejsca na PK - PK. Znikąd to IMHO nie wynika. Temat zamknąłem z rozpędu. Poproszę Aliena, żeby do końca Ci wszystko wyjaśnił.


Wróć do „Sezon 2 Warchoły i Pijanice”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości